Get Adobe Flash player
Csővár község hivatalos honlapja.

Honlaptulajdonos: Csővár Község Önkormányzata
Felelős szerkesztők:

Dian József (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Kiskutiné Cseri Mária (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Webmester: Rózsa Attila (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Nyilatkozat
  • A weboldallal kapcsolatos minden jog fenntartva.
  • A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, illetve egyéb írásos anyagokat a honlaptulajdonos kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.
  • A felhasznált képek, írásos anyagok, védjegyek, logo-k az egyes szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, ezeket csak az illetékes szerző, szervezet illetve cég engedélyével lehet felhasználni.
  • A honlaptulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A honlaptulajdonos
    nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés hibamentes lesz.
  • A honlap, illetve az ott elérhető információk, vagy más írásos anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért a szerkesztő és a honlaptulajdonos semminemű felelősséget nem vállal.
  • A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk frissek, pontosak legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
  • A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért sem, amelyekre az acsa.hu weboldalai hivatkoznak.

Választás - 2018

Országgyűlési választások - 2018

Nemzeti Jogszabálytár

Aszód és térsége szennyvízcsatornázása, szennyvíztisztítása

Acsai Tanuszoda

Látogatók

915114
Ma
Tegnap
A héten
A hónapban
139
533
3118
7585

IP-címed: 54.81.128.172
Ma: 2018-03-18