Get Adobe Flash player
Csővár község hivatalos honlapja.

Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás

A társulás a Zöld Híd elnevezésú program keretében a társult 106 település számára az elkövetkezendő két évben kilenc létesítményt épít meg illetve korszerűsít: kilenc hulladékudvart (Aszód, Balassagyarmat, Fót, Gödöllő, Kerepes, Nagymaros, Rétság, Veresegyház, Vác), egy átrakó állomást (Vácrátót) és két hulladékkezelő központot (Kerepes és Nógrádmarcal) amelyek célja a szelektált hulladékgyűjtést követően fennmaradt hulladék tárolása és a komposztálás végrehajtása.

A rendszer garantálja mind az öt fajta gyűjtési típus esetében (ömlesztett hulladékgyűjtés, gyűjtőszigetes szelektív gyűjtés, zöldhulladék gyűjtés, hulladékudvarokban történő gyűjtés, veszélyes-hulladékok szelektív gyűjtése) a különböző hulladékfajták megfelelő begyűjtését, optimális hasznosítását, illetve előírások szerinti ártalmatlanítását.

A projektet az Európai Unió Kohéziós Alapja 50 százalékban, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 40 százalékban finanszírozza. A fennmaradó 10 százalék önerőt az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás biztosítja.

A társulás elnöke: Dr. Gémesi György, Gödöllő polgármestere Társelnökök: Dr. Bóth János, Vác polgármestere és Franka Tibor, Kerepes polgárm. Társulási titkár: Juhász István, Váchartyán polgármestere

További információ: www.zoldhid.hu

 


Időközi választás - 2016

Időközi választás Csőváron

Nemzeti Jogszabálytár

Aszód és térsége szennyvízcsatornázása, szennyvíztisztítása

Választás - 2014

 

valasztas 2014

Acsai Tanuszoda

Látogatók

890847
Ma
Tegnap
A héten
A hónapban
108
1188
1574
6049

IP-címed: 54.227.6.156
Ma: 2018-01-17